دکتر باباپور دبیر مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه ۳ کشور منصوب شد

طی حکمی از سوی  منصوره السادات صادقی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر جلیل باباپور خیرالدین عضو هیات علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و رئیس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تبریز به سمت دبیر مراکز مشاوره دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه کشور منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در بخشی از متن حکم وی آمده است: ضمن تبریک انتصاب شایسته جنابعالی به سمت رئیس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تبریز و آرزوی موفقیت برای شما، با توجه به رسالت بزرگ و خطیر مراکز مشاوره دانشجویی و نیز تجارب و شایستگی جنابعالی، طبق مصوبه شورای سازمان امور دانشجویان مبنی بر تعیین دانشگاه تبریز به عنوان دبیرخانه منطقه سه معاونت دانشجویی، به موجب این ابلاغ برای مدت دو سال به عنوان دبیر مراکز مشاوره دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه کشور منصوب می شوید.

خاطر نشان می شود: دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه کشور شامل دانشگاه های از استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان است.

یادآور می شود: دکتر جلیل باباپور خیرالدین استاد دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز است. مدیر گروه روانشناسی، رئیس مرکز بهداشت و مشاوره دانشجویی دانشگاه تبریز، رئیس پژوهشکده تعلیم و تربیت کاربردی تبریز، نائب رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان آذربایجان شرقی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان آذربایجان شرقی و ... از جمله دیگر سوابق اجرایی و مدیریتی این استاد دانشگاه تبریز است.