دانشجویان بسیجی دانشگاه تبریز با اعضای ایثارگر و جانباز دانشگاه دیدار کردند

همزمان با هفته دفاع مقدس جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه تبریز در راستای تکریم و احترام جامعه نسبت به خانواده های معزز شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس و به ویژه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با حدود 70 نفر از اعضای ایثارگر و جانباز این دانشگاه دیدار و از آنان تجلیل و قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این دیدار دانشجویان ضمن تجلیل از مجاهدت های دوران دفاع مقدس این عزیزان، به پای گفتگو ها و خاطرات این یادگاران دوران 8 سال دفاع مقدس نشستند.

یادآور می شود: دانشگاهیان دانشگاه تبریز در طول 8 سال دفاع مقدس حضور فعالی داشتند، به طوریکه این دانشگاه در بین دانشگاه‌های کشور در خط مقدم جنگ بوده، از این رو به خاطر شهادت 22 تن از دانشجویان این دانشگاه، بر اثر یورش وحشیانه رژیم بعثی به دانشکده فنی آن در حال حاضر دانشگاه تبریز در بین دانشگاه‌های ایران به مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور مطرح است.