فارغ التحصیلی اولین دانشجو در رشته زیست شناسی سلولی و ملکولی در دانشگاه تبریز

اولین دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی سلولی و ملکولی در دانشگاه تبریز با دفاع از پایان نامه خود فارغ التحصیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، لیلا پارسا دانشجوی ورودی سال 1396 با دفاع پایان نامه خود تحت عنوان «بررسی اثر سیلی مارین، ATRA و ترکیب آن ها بر مهار رشد و القای مرگ سلولی رده سلولی NB4 از خانواده APL » با راهنمایی دکتر روح اله متفکرآزاد و دکتر مجید مهدوی و مشاوره دکتر مرتضی کوثری نسب با کسب نمره درجه عالی فارغ التحصیل شد.

مطالعات علوم زیست شناسی در حوزه سلولی و ملکولی در خط مقدم تحقیقات دانشگاهی و موسسات پژوهشی قرار دارد. اهمیت این موضوع وقی بیشتر می شود که با مطالعات حوزه درمان، بیوتکنولوژی، مهندسی ژنتیک، نانوتکنولوژی و سایر فن آوریهای نوین پیوند می خورد. فهم دقیق سازوکارهای سلولی و ملکولی اساس بسیاری از حوزه های مذکور  است و از این رو رشته زیست شناسی سلولی و ملکوی در مقطع کارشناسی ارشد از سال 1396 در گروه علوم گیاهی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز راه اندازی شده است و تاکنون دو دوره در سالهای 1396 و 1397 اقدام به پذیرش دانشجو از طریق کنکور سراسری نموده است.