صعود گروه کوهنوردی اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز به بام ایران

جمعی از اعضای گروه کوهنوردی اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز به قله 5609 متری دماوند صعود نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، چهار نفر از اعضای گروه کوهنوردی اساتید و کارکنان، 29 مرداد ماه سال جاری به مدت دو روز، قله 5609 متری دماوند را با موفقیت فتح نمودند و پرچم دانشگاه تبریز را بر فراز بام ایران به اهتزاز درآورند.

این صعود با حضور محمد مفیدی، بیوک لطفی فر، یوسف دهقان و رضا سلمانی صورت گرفت.

بر پایه همین گزارش، گروه کوهنوردی کارکنان دانشگاه تبریز در سال 1373 تاسیس شده و از بدو تاسیس تا کنون بیش از  600  برنامه صعود موفق  به قلل و ارتفاعات بالای 4000 متر و3000 متر ارتفاع در داخل و خارج کشور از جمله  سلطان سنجر، اورین، علی علمدار در داخل استان، دماوند، دنا، تفتان، زردکوه، تخت سلیمان، سیالان و سبلان در داخل کشور و آرارات، نمرود، شاه داغی، سبحان  در کشورهای آذربایجان و ترکیه داشته اند.