سومین کنگره بین المللی حشره‌ شناسی ایران در دانشگاه تبریز برگزار می شود

۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۲ کد : ۹۹۹۴ اخبار

سومین کنگره بین المللی حشره‌ شناسی ایران در روزهای26 تا 28 مردادماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، گروه گیاه‌پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در راستای مأموریت آموزشی و پژوهشی خود، با همکاری انجمن حشره شناسی ایران، سومین کنگره  بین المللی حشره‌ شناسی ایران را با حضور اساتید، پژوهشگران و دانشجویان در رشته های حشره‌شناسی کشاورزی، حشره‌شناسی پزشکی و سایر رشته های مرتبط برگزار خواهد کرد.

بر پایه همین گزارش، هر سال بخش قابل توجهی از محصولات کشاورزی توسط عوامل ناخواسته زنده و غیر زنده از دسترس انسان خارج می‌شود، که در این بین نقش حشرات به دلیل بالا بودن جمعیت و توانایی سازگاری قابل توجه آن ها، مهم‌تر از بقیه‌ عوامل است.

به‌علاوه حشرات با تولید کالاهای اقتصادی مهم مانند عسل، ابریشم، موم، رنگ، لاک و غیره، با گرده‌ افشانی و بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی نقش مهمی در چرخه اقتصادی ایفا می‌کنند. علاوه بر اهمیت قابل توجه حشرات در کشاورزی، نقش مهم آن ها در بهداشت، محیط زیست و توانایی تعدادی از حشرات در انتقال عوامل بیماری‌‌زای انسا‌ن و دام، وظیفه‌ متخصصین و محققان رشته حشره‌شناسی را سنگین‌تر و مطالعات مربوط را با ارزش‌تر ساخته است.