آغاز جلسه هیئت امنای دانشگاه تبریز با حضور وزیر علوم

۰۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۵ کد : ۹۹۴۹ اخبار

جلسه هیئت امنای دانشگاه تبریز صبح امروز با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه تبریز آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، افتتاح چند طرح‌ عمرانی، خدماتی و آموزشی دانشگاه تبریز، حضور و شرکت در چند نشست با دانشگاهیان، بازدید از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، دیدار با دانشگاهیان و مسئولان آذربایجان شرقی از جمله دیگر برنامه‌های دکتر غلامی در سفر دو روزه به استان آذربایجان شرقی است.

همین گزارش حاکی است؛ دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از 24 هزار  نفر دانشجو و 457 هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه های بزرگ کشورهای منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال غرب کشور، عهده دار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه های بین المللی است.