بازدید وزیر علوم از بخش های مختلف دانشگاه تبریز

۰۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۶ کد : ۹۹۴۶ اخبار

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و هیات همراه وی صبح امروز از بخش های مختلف دانشگاه تبریز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر غلامی و هیات همراه وی به منظور افتتاح  چند طرح عمرانی، خدماتی و آموزشی دانشگاه تبریز، بازدید از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و دیدار با دانشگاهیان و مسئولان استان به آذربایجان شرقی و در راس آنها دانشگاه تبریز سفر کرده است.

یادآور می شود: دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از 24 هزار  نفر دانشجو و 457 هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه های بزرگ کشورهای منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال غرب کشور، عهده دار بخش بزرگی از مسئولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه های بین المللی است.