کسب رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد در رشته مهندسی شیمی توسط دانشجوی دانشگاه تبریز

محمد کرامی آخوله دانشجوی دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز، موفق به کسب رتبه نخست در کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این دانش آموخته دانشگاه تبریز در رشته امتحانی مجموعه مهندسی شیمی به این موفقیت بزرگ دست یافته است.

همچنین پارسا دادخواه دانشجوی دیگری از دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز، موفق به کسب رتبه 30 در رشته مهندسی شیمی در کنکور کارشناسی ارشد امسال شده است.

لازم به ذکر است، دانشجویان این دانشکده سال گذشته نیز موفق به کسب رتبه تک رقمی شده بودند.

همین گزارش حاکی است؛ دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز از مهر ماه سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی آغاز کرد و در حال حاضر با پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی یکی از دانشکده های مهم و تاثیرگذار دانشگاه تبریز است.