با حضور معاون دبیر ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری؛ ظرفیت های دانشگاه تبریز در حوزه زیست فناوری معرفی شد

ظرفیت ها و توانمندیهای دانشگاه تبریز در حوزه زیست فناوری با حضور دکتر رحیم سروری معاون دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این نشست که جمعی از مدیران واحدهای مختلف معاونت پژوهشی دانشگاه تبریز نیز حضور داشتند؛ ضمن ارایه توانمندی های دانشگاه تبریز در حوزه زیست فناوری، راه های تعامل هر چه بیشتر دانشگاه با این ستاد  مورد بررسی و پیشنهادات مختلفی در این خصوص ارایه شد.

معاون دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری در این آیین ضمن تاکید بر در نظر گرفتن اولویت های ستاد توسعه زیست فناوری در حمایت از محصولات و فعالیت‌های مرتبط، از افزایش همکاری با دانشگاه تبریز در حمایت از رساله‌ها و طرح‌های پژوهشی، کنفرانس ها، فرصت های مطالعاتی، چاپ مقالات، همکاری‌های بین‌المللی و سایر موارد مرتبط استقبال کرد.