همایش نکات کاربردی کنکور ۹۸ در دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۰ کد : ۹۷۲۱ اخبار

همایش ارائه نکات کاربردی برای آمادگی درکنکور 98 ویژه فرزندان و خانواده های دانشگاهیان به همت روابط عمومی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این همایش در آستانه زمان برگزاری آزمون کنکور سراسری 98، با شرکت دانش آموزان و اولیای آنان در تالار شهریار دانشگاه تبریز برگزار گردید.

این همایش بیشتر با هدف آشنای داوطلبان با نکات کلیدی در خصوص آزمون سراسری امسال برگزار شد که سید علیرضا صفوی کارشناس ارشد آموزشی و همکار بازنشسته دانشگاه تبریز در این همایش به  بیان کلیاتی در خصوص آمار ثبت نامی در کنکور98، میزان شانس قبولی به تفکیک هر رشته ها و نکات تطبیقی در خصوص گروه های عمده  آزمایشی پرداخت.

وی همچنین با اشاره به نزدیکی زمان برگزاری آزمون توصیه های کاربردی متعددی در خصوص نحوه تست زنی، برنامه ریزی و مدیریت زمان، مرور نکات کلیدی، کاهش استرس و ... برای داوطلبان و خانواده های آنان ارایه کرد و در خاتمه صفوی مدرس این همایش به پرسش جمعی از شرکت کنندگان پاسخ داد.