بازدید معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و جمعی از مدیران دانشگاه تبریز از پردیس بین المللی ارس

۰۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۰ کد : ۹۶۵۷ اخبار

دکتر باب اله حیاتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی به همراه جمعی از مدیران دانشگاه تبریز از بخش های مختلف پردیس بین المللی ارس واقع در منطقه آزاد ارس و شهر جلفا بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، پردیس بین المللی ارس در سال 1388 با پذیرش دانشجو در 4 رشته  کارشناسی ارشد  فعالیت علمی و آموزشی خود را آغاز کرده و هم‌اکنون در دو مقطع ارشد و دکتری تخصصی دانشجو پذیرش می‌کند.

یادآور می شود: دانشگاه تبریز، با پشتوانه بیش از 70 سال سابقه موثر در زمینه آموزش و پژوهش و در راستای پاسخ به تقاضای روزافزون داوطلبان تحصیلات عالی در داخل و خارج از کشور و با توجه به برنامه های راهبردی بلندمدت علمی، آموزشی و پژوهشی خود، پردیس بین المللی ارس را راه اندازی نموده است. این پردیس در واقع واحدی از مجموعه دانشگاه تبریز است که در منطقه آزاد تجاری- صنعتی ارس(جلفا) که جاذبه های توریستی و تجاری فراوانی را نیز دارا است.