کارگاه آموزشی بهداشت عمومی و فردی در دانشگاه تبریز برگزار شد

اولین کارگاه آموزشی بهداشت عمومی و فردی ویژه کارکنان دانشگاه تبریز از سوی مرکز بهداشت و درمان این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر شهلا محمودی پزشک مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تبریز و مسئول برپایی این کارگاه آموزشی در این ارتباط گفت: این کارگاه آموزشی با شرکت نزدیک 300 نفر از کارکنان دانشگاه تبریز و روسا و کارشناسان مراکز بهداشت مناطق 2 برگزار شد.

به گفته وی برگزاری این کارگاه آموزشی بر اساس برنامه های تدوین شده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نام بسته خدمات پایه سلامت کارکنان بوده که در این ارتباط بر آموزش و ارتقای سلامت کارکنان، معاینات ادواری سالانه کارکنان و برنامه خود مراقبتی سازمانی با هدف ایجاد محیط کار سالم تاکید شده است.

بر پایه همین گزارش اولین کارگاه آموزشی بهداشت عمومی و فردی ویژه کارکنان دانشگاه تبریز با حضور و تدریس دو تن از کارشناسان( حسین جوانپور و حسن پورتقی از کارشناسان بهداشت محیط در علوم پزشکی تبریز و دانشگاه تبریز) برگزار شد.