انتصاب پزشک مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تبریز به سمت معاون دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان

دکتر شهلا محمودی پزشک مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تبریز به سمت معاون دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم  وی که به امضای محمد رضا علم سرپرست معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان رسیده، آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده سرکار عالی و بنا به پیشنهاد مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت، به موجب این حکم به سمت معاون مشاوره و سلامت منصوب می شوید.

رجاء واثق دارم که بر اساس راهبردهای دولت تدبیر و امید و اهداف، خط مشی ها و برنامه های راهبردی دفتر و همکاری و همیاری دانشگاهیان در ارتقای بهداشت و سلامت جسم دانشجویان و دانشگاهیان، گام های موثری و مفیدی برخواهید داشت.

توفیق روز افزون سرکارعالی را در انجام شایسته ماموریت محوله و خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.