از سوی فرهنگستان علوم؛ استاد دانشگاه تبریز به عنوان پژوهشگر جوان انتخاب شد

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز از سوی فرهنگستان علوم به عنوان پژوهشگر جوان برجسته در رشته زمین شناسی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر علی کدخدایی دانشیار گروه علوم زمین دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز از سوی فرهنگستان علوم به عنوان پژوهشگر جوان برجسته در رشته زمین شناسی انتخاب و در مراسمی با اهدای جایزه ابوریحان از وی تقدیر شد.

از سوابق علمی، آموزشی و اجرایی این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز می توان به چاپ ۶۸ مقاله ISI و ۷۱ مقاله علمی پژوهشی و همچنین ۱۴۵ مقاله در کنفرانس ها و همایش های داخلی و خارجی، دبیر کمیته تولید انرژی و ذخیره سازی گاز طبیعی، استانداری استان آذربایجانشرقی، نماینده وزارت عتف در وزارت نفت در راستای بومی سازی نرم افزارهای صنعت نفت و مدیر سابق گروه علوم زمین اشاره کرد.