آزمون کارشناسی ارشد با رقابت ۲۹ هزار و ۷۵۶ داوطلب در آذربایجان شرقی برگزار شد

آزمون کارشناسی ارشد با رقابت  29 هزار و 756 داوطلب در روزهای ۲۳ و ۲۴ خردادماه در چهار شهرستان و ۹ حوزه امتحانی استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این آزمون با حضور 29 هزار و 756 داوطلب از استان آذربایجان شرقی برگزار شد که از این تعداد شامل 16 هزار و 112 نفر مرد و 13 هزار و 644 نفر زن بودند.

از مجموع داوطلبین استان، آزمون 7 هزار و 544 داوطلب که شامل ۲۰۹۵ زن و ۵۴۴۹ مرد در حوزه امتحانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ در شش گروه آموزشی و ۱۳۲ کد رشته شامل ۵۴ کد رشته علوم انسانی، ۱۷ کد رشته علوم پایه، ۲۴ کد رشته فنی و مهندسی، ۲۳ کد رشته کشاورزی و منابع طبیعی، ۱۳ کد رشته هنر و ۹ کد رشته دامپزشکی برگزار شد.

همین گزارش حاکی است، در این ارتباط رئیس و جمعی از مدیران دانشگاه تبریز با حضور در حوزه امتحانی این دانشگاه از نزدیک در جریان نحوه برگزاری این آزمون قرار گرفتند.