ارسال کمک های دانشگاهیان دانشگاه تبریز به سیل زدگان کشور

مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز از ارسال کمک های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان این دانشگاه به سیل زدگان کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر علی پورزیاد با اعلام این خبر و با بیان اینکه این کمک ها در راستای همدردی و کمک به سیل زدگان کشور صورت گرفته است، اظهار داشت: کمک های نقدی و غیر نقدی از طریق صندوق دریافت وجوهات، چادر و اقلام مورد نیاز و اهدای عواید حاصل از برگزاری جشنواره غذاهای محلی جمع آوری و ارسال شده است.

وی در ادامه اضافه کرد: در همین راستا، همچنین از طریق برگزاری جشنواره غذای محلی مبلغ بالغ بر 15 میلیون ریال و از طریق احداث چادر دریافت اقلام غیر نقدی، تعداد قابل توجهی از جمله مواد بهداشتی، خوراک خشک و پوشاک جمع آوری و در اختیار سیل زدگان قرار گرفت.

به گفته وی دانشگاه تبریز در انجام امور بشر دوستانه همیشه پیشگام بوده است و در جریان زلزله اخیر کرمانشاه، نیز کتاب های مازاد دانشگاهیان این دانشگاه به این مناطق ارسال شده بود

بر پایه همین گزارش، ارسال کمک های نقدی و غیر نقدی به سیل زدگان کشور توسط مدیریت امور اجتماعی و با همکاری کانون های دانشجویی این مدیریت از جمله کانون های هلال احمر و ایران شناسی و جهانگری و تحت نظارت کامل جمعیت هلال احمر شهرستان تبریز صورت گرفته است.