با حکم وزیر کشور؛ دکتر قاسم‌زاده به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی منصوب شد

۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۴ کد : ۹۱۹۶ اخبار

به پیشنهاد استاندار آذربایجان شرقی و با حکم دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، دکتر حمیدرضا قاسم‌زاده  عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به سمت معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در بخشی از این حکم آمده است: امید است ضمن تلاش در جهت مدیریت بهینه منابع بویژه منابع انسانی با بهره‌گیری از استعدادها و توانمندی نیروهای لایق، دلسوز و کارآمد در پیشبرد اهداف و سیاست‌های دولت تدبیر و امید و وزارت کشور موفق باشید. توفیق روزافزونتان را در جهت پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تحت منویات و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا.. العظمی خامنه‌ای "مدظله العالی" از درگاه پروردگار قادر متعال خواستارم.

دکترحمیدرضا قاسم‌زاده عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز متولد 1332، دارای مدرک دکتری تخصصی مهندسی ماشین‌آلات کشاورزی از کشور انگلستان و استادتمام گروه آموزشی مهندسی بیوسیستم دانشگاه تبریز است. چاپ بیش از 70 مقاله در نشریات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 20 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، تالیف و ترجمه چهار جلد کتاب، دریافت جایزه بین المللی ORS انگلستان، عضو انجمن کشاورزی و زیستی آمریکا، عضو هیات مدیره و مدیرعامل کارخانه بنیان دیزل، عضو هیات مدیره و مدیرعامل مرکز تحقیقات صنایع سنگین، مدیرگروه آموزشی ماشین های کشاورزی، معاون اداری مالی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون پشتیبانی و توسعه منابع، مشاور و قائم مقام رئیس دانشگاه از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.