کاهش آسیب های اجتماعی و اخلاقی در فضای مجازی در دانشگاه تبریز مورد بررسی قرار گرفت

۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۴ کد : ۹۱۹۰ اخبار

کاهش آسیب های اجتماعی و اخلاقی در فضای مجازی با حضور فعالان این حوزه، اساتید و دانشجویان به میزبانی دانشگاه تبریز در آمفی تئاتر دانشکده حقوق و علوم اجتماعی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر کمال کوهی رئیس موسسه تحقیقات اجتماعی دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: این برنامه در راستای تفاهم نامه ای که بین استانداری و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز صورت گرفته از سوی موسسه تحقیقات اجتماعی این دانشگاه برگزار شد.

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز تصریح کرد: برای کنترل، تعدیل و پیشگیری از این آسیب ها در جامعه دانش آموزی و والدین آنها موسسه تحقیقات اجتماعی دانشگاه تبریز و با همکاری امور اجتماعی فرهنگی استانداری و معاونت پرورشی اداره کل آموزش و پرورش اقدام به اجرای برنامه های به روش کارگاه آمورشی و دانش افزایی، تهیه کتابچه فضای مجازی؛ تهدیدات و فرصت ها، ایجاد کانال اختصاصی با عنوان آسیب های فضای مجازی و برگزاری میزگردهای تخصصی و علمی در این حوزه نموده است.

وی در ادامه توانمندسازی والدین در مدیریت بر رفتارهای فرزندان در فضای مجازی،  ارتقای آگاهی و دانش والدین نسبت به فضای مجازی، آموزش مهارت های لازم برای نسل جوان به ویژه دختر درباره استفاده صحیح از فضای مجازی، حفاظت از کودکان، نوجوانان و جوانان از افت های فضای مجازی، ارزیابی اقدامات انجام شده در جهت کنترل آسیبهای اجتماعی و ترغیب اختصاص زمان بیشتر والدین برای فرزندان جهت ارضای نیازهای عاطفی آنها را از جمله اهداف برگزاری این برنامه برشمرد.

رئیس موسسه تحقیقات اجتماعی دانشگاه تبریز اضافه کرد: ایجاد کانال اختصاصی آسیب های اجتماعی با تأکید بر فضای مجازی و رذایل اخلاقی، آموزش سبک زندگی اسلامی برای مخاطبان و مهارتهای خود مراقبتی،آموزش و ارتقای دانش جامعه هدف در خصوص مهارتهای ارتباطی و مدیریت صحیح چالش ها و مشکلات، ارتقای آگاهی و دانش افزایی مردان و زنان متأهل درباره روابط زناشویی و ... از دیگر اهداف این گونه برنامه ها اعلام کرد.

وی در نهایت یادآور شد: آسیب های فضای مجازی را باید در حوزه های مختلف از جمله (خانواده، فرهنگ و دین و فرد و اجتماع) می توان تقسیم بندی کرد.

همین گزارش حاکی است، آیین افتتاحیه برنامه کاهش آسیب های اجتماعی و اخلاقی در فضای مجازی به میزبانی دانشگاه تبریز با حضور و سخنرانی جمعی از مسئولان، اساتید و فعالان این بخش( مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، رئیس گروه علوم اجتماعی و هیات همراه، معاون پرورشی ادره کل آموزش و پرورش، معاونین پرورشی مناطق پنج گانه آموزش و پرورش شهر تبریز، مدیران و معاونین پرورشی مدارس بیست گانه و ...) برگزار شد.