به زودی؛ وب سایت جدید دانشگاه تبریز رونمایی خواهد شد

۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۲ کد : ۹۱۶۱ اخبار

مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز، از رونمایی سایت جدید با قابلیت ها و امکانات  به روز این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، محسن بابازاده با اعلام این خبر گفت: وب سایت جدید در آستانه نیمه شعبان با حضور هیات رییسه و جمعی از مدیران این دانشگاه رونمایی خواهد شد.

وی بازنگری و تکمیل برخی ساختارها و آیتم ها و به خصوص تولید محتوا برای جذب بیشتر مخاطب و ارتقای کیفیت، سرعت و زیبایی بصری را از جمله ویژگی ها این وب سایت جدید برشمرد و یادآور شد: با نوسازی و بازنگری که در اصلاح برخی ساختارهای وب سایت قدیم صورت گرفته، امید می رود، با  این روند شیوه های نوین اطلاع رسانی که مد نظر روابط عمومی این دانشگاه است محقق بشود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز اضافه کرد: طراحی وب سایت جدید براساس نیازمندی های این دانشگاه است که از جمله بخش های مهم آن می توان به تور مجازی دانشگاه، اخبار، رویدادها و اطلاعیه ها، معرفی دانشگاه، دانشکده ها، مراکز تحقیقاتی، تازه های انتشارات، بخش بین المللی، جذب دانشجوی خارجی، خدمات، اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارکنان و ... اشاره کرد.