عضو هیات علمی دانشگاه تبریز، استاد برتر انتخاب شد

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۰ کد : ۹۱۳۴ اخبار

دکتر جواد حصاری استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی کشور به عنوان استاد برتر و برگزیده انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این ارتباط لوح تقدیری به امضاء دکتر سید ابراهیم حسینی رئیس ستاد جشنواره رسیده، که در آن آمده است: رشد، بالندگی و شکوفایی صنعت غذا مدیون بزرگانی است که با تلاش و آینده نگری در تکمیل دانش و تولید فراورده های ممتاز و سالم قدم بر میدارند.

کمیته انتخاب جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران شما را به عنوان استاد برتر و برگزیده معرفی نموده است.

یادآور می شود: یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) با محوریت فرآورده های لبنی توسط انجمن علوم و صنایع غذائی ایران اسفند ۹۷ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.