دکتر ذوالفقار همتی مدیر روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی شد

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۳ کد : ۹۰۹۹ اخبار

استاندار آذربایجان شرقی در ابلاغیه‌ای، دکتر ذوالفقار همتی عضو هیات علمی دانشگاه تبریز را به عنوان مدیر روابط عمومی استانداری منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در ابلاغیه دکتر محمدرضا پورمحمدی خطاب به دکتر همتی آمده است: نظر به تعهد، تخصص و تجارب جناب‌عالی به موجب این ابلاغ به عنوان "مدیر روابط عمومی استانداری" منصوب می‌شوید. امید است با توکل به خداوند متعال، ضمن هماهنگی با مدیرکل محترم حوزه استاندار، در راستای تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و عمل به برنامه‌ها و سیاست‌های دولت تدبیر و امید، منشأ خیر و تحول باشید.

یادآور می شود: دکتر ذوالفقار همتی، دانش‌آموخته دکتری فلسفه از دانشگاه تبریز و استادیار این دانشگاه است که پیش از این مدیریت روابط عمومی این دانشگاه را به مدت 12 سال بر عهده داشته است. دبیری شورای هماهنگی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی شمال‌غرب کشور به مدت 8 سال و مدیریت کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه تبریز از جمله دیگر سوابق اجرایی وی است.

از دیگر افتخارات وی می توان به کسب چهار بار عنوان برتر روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ در بین دانشگاه‌های کشور اشاره کرد.