رییس دانشگاه تبریز: اجلاس روسای دانشگاه های ترکیه ای عضو اتحادیه دانشگاههای منطقه  قفقاز  به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود

۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۰ کد : ۹۰۸۶ اخبار

همزمان با برگزاری اجلاس روسای دانشگاه های ترکیه ای عضو اتحادیه دانشگاههای منطقه  قفقاز به میزبانی دانشگاه تبریز، نمایشگاه توانمندی های علمی،تحقیقاتی و فرهنگی این دانشگاه ها فروردین ماه سالجاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رئیس دانشگاه تبریز با اعلام این خبر و با اشاره به ظرفیت های دانشگاه های جمهوری ترکیه و دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف از جمله تولید علم و فناوری، برگزاری این اجلاس و در کنار آن برگزاری  نمایشگاه را برای معرفی این پتانسیل ها و فراهم آوردن فرصتی جهت مذاکرات دوطرفه جهت گسترش همکاری‌های علمی ضروری و سودمند ذکر کرد.

دکتر میر رضا مجیدی در ادامه با بیان اینکه زمان برگزاری این اجلاس روزهای 30 و 31 فروردین سالجاری خواهد بود، افزود: بیش از ۱۵ تن از روسای دانشگاه های ترکیه به همراه معاونان خود و نیز رییس اتحادیه، پروفسور رمضان کورکماز در جلسه بررسی نحوه همکاریها حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به اهداف و برنامه های برگزاری این نمایشگاه نیز گفت: هدف عمده برگزاری این نمایشگاه، شناساندن توانمندی‌های دانشگاه های فعال عضو اتحادیه دانشگاههای منطقه قفقاز در کشور ترکیه جهت گسترش همکاری‌های علمی آموزشی و برنامه تبادلات استاد و دانشجو است.

رییس دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود، ضمن معرفی ظرفیت های دانشگاه تبریز در بخش های مختلف بر سیاست راهبردی دانشگاه جهت حضور در عرصه های علمی بین المللی اظهار داشت: دانشگاه تبریز نیز به عنوان یکی از اعضای اصلی این اتحادیه و نیز به عنوان رییس کارگروه همکاریهای علمی ایران و ترکیه با تمام توان و امکانات برای معرفی پتانسیل ها و توانمندیهای علمی، آموزشی و فرهنگی  کشور و نیز ایجاد فرصت به منظور گفتگوها در راستای گسترش تعاملات علمی و فرهنگی در برپایی  نمایشگاه و حضور روسای دانشگاههای ترکیه ای به ایفای نقش  خواهد پرداخت.

خاطر نشان می شود: اتحادیه دانشگاه های قفقاز ۱۶۴ عضو از سراسر منطقه قفقاز دارد و دانشگاه تبریز یکی از اعضای اصلی آن است.