مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر میر رضا مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز، دکتر علی پورزیاد عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز به سمت مدیر امور اجتماعی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب دکتر پورزیاد آمده است: بنا به پیشنهاد معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، و با توجه به مراتب تعهد و تخصص جناب عالی، بدین وسیله از تاریخ صدور حکم حاضر و با حفظ سمت آموزشی به عنوان مدیر اموراجتماعی دانشگـاه تعیین می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و جلب مشارکت همکاران و صاحب نظران در حسن انجام این مسئولیت خطیر موفق و مؤید باشید.

دکتر علی پورزیاد عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز است و چاپ 25 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارایه 10 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، اجرای یک طرح تحقیقاتی، مشاوره انجمن های علمی و مشاور فرهنگی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و معاون اجتماعی مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز و ... از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.