روز شهدا در دانشگاه تبریز گرامی داشته شد

به مناسبت گرامیداشت روز شهدا، نشست صمیمی رئیس دانشگاه تبریز با یادگاران 8 سال دفاع مقدس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر میررضا مجیدی در این آیین ضمن  گرامیداشت روز شهدا و تجلیل از مقام شامخ شهیدان و ایثارگران، امنیت و اقتدار امروز ایران اسلامی را مرهون خون ­پاک شهدا بیان کرد و افزود: شهدا در حساسترین برهه کشور و بدون کوچکترین چشمداشتی از همه چیز خود  گذشتند و در راه  آرمان های انقلاب و دفاع از میهن  به افتخار شهادت  نائل آمدند.

وی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه هشت سال دفاع مقدس و جانفشانی های شهدا به عنوان یک اثر جاوید و ماندگار برای همیشه و همه حال در تاریخ کشورمان به ثبت رسیده است، یادآور شد: جنگ تحمیلی در تاریخ ایران تنها جنگی است که در آن یک وجب از خاک میهن به دست دشمن نیفتاده و به اذعان دوست و دشمن کار سترگ شهدا قابل تکریم و احترام است و عزت امروز ملت ایران هم مرهون عزت آفرینی شهدا است.

دکتر مجیدی در ادامه ضمن یادآوری جایگاه والای خانواده های شهدا در جامعه افزود:  موقعیت خانواده شهداء خطیر و مسئولیت شان در قبال جامعه سنگین است و از این رو تکریم و احترام به خانواده معظم شهداء وظیفه تمامی آحاد کشور اعم از مردم عادی و مسئولان است و در این ارتباط نیز همه وظیفه دارند به امور آن ها رسیدگی نمایند و این موضوع کمترین کاری است که در قبال  خانواده های شهدا می توان انجام داد.

یادآور می شود: در این مراسم همچنین جمعی از یادگاران 8 سال دفاع مقدس به ارایه نکته نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و در ادامه خواستار حل برخی مشکلات موجود در چهارچوب مستندات قانونی  توام با تکریم  شان و منزلت آنان شدند.