در آیینی؛ از برگزیدگان شعر، متن ادبی و خاطر نویسی «چلچراغ انقلاب» تجلیل بعمل آمد

در عصر شعر نیمکت از برگزیدگان شعر، متن ادبی و خاطر نویسی «چلچراغ انقلاب» دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این آیین در بخش شعر و متن ادبی کارکنان دانشگاه تبریز از مریم قلی زاده از دانشکده مهندسی فناوری های نوین، یعقوب لطفی از اداره امور حقوقی، موسی کاظم زاده از مدیریت روابط عمومی و سیما مقدم نیا از مدیریت امور اداری و در بخش خاطر نویسی«چلچراغ انقلاب» از اعظم ثبات حق از دانشکده الهیات و علوم اسلامی با اهدای جایزه تجلیل بعمل آمد.

همچنین در بخش شعر و متن ادبی دانشجویان این دانشگاه از محمد شکری فرد، ناهید احمدی و سید شمس الدین احمدی تجلیل شد.

یادآور می شود: جلسات هفتگی شعر نیمکت همراه با شعر خوانی و نقد کارگاهی هر هفته دوشنبه ها از سوی کانون شعر و ادب مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار می شود.