به میزبانی دانشگاه تبریز؛ پنجمین نشست کمیته طرح و برنامه دانشگاه های منطقه ۳ کشور برگزار شد

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۷ کد : ۸۸۸۷ اخبار

پنجمین نشست کمیته طرح و برنامه دانشگاه های منطقه 3 کشور، با حضور مدیران برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه های منطقه 3 در تالار شهید باکری دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد تقی اعلمی معاون پشتیبانی و توسعه منابع و قائم مقام  رئیس دانشگاه تبریز، در این نشست ضمن برشمردن مشکلات عمده آموزش عالی کشور، عدم تطبیق آئین نامه های استخدامی، مالی، معاملاتی و تشکیلاتی دانشگاه ها با قوانین و مقررات بالادستی را از جمله چالش های عمده دانشگاه ها با سازمان های نظارتی عنوان کرد.

مهرداد خان ماکو مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش، نیز به عنوان مهمان ویژه نشست توضیحات مبسوطی درخصوص وضعیت اعتبارات لایحه بودجه سال1398 کشور ارائه نمود.

هدیه هجرانی معاون تشکیلات و طبقه بندی مشاغل دفتر برنامه و بودجه وزارت علوم و تحقیقات و فناوری هم در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از میزبانی دانشگاه تبریز به تشریح  نحوه اجراء و اصلاح ساختارهای سازمانی، لزوم آسیب شناسی وضعیت موجود ساختارهای سازمانی دانشگاه ها قبل از انجام اصلاحات مد نظر تاکید کرد.

رضا دهقانی مدیر بودجه، تشکیلات، تحول اداری و بهره وری دانشگاه تبریز نیز در خصوص دستور جلسه پنجمین نشست کمیته طرح و برنامه دانشگاه های منطقه 3 کشور به میزبانی این دانشگاه گفت: در این نشست گزارشی از نتایج نشست دبیران مناطق برنامه و بودجه کشور ارایه شد.

به گفته وی همچنین نحوه اصلاح ساختار و تشکیلات تفصیلی دانشگاه های منطقه، بررسی تبصره های قانون بودجه سال98(مصوب کمسیون تلفیق) و دریافت تخصیص از خزانه در پایان سالی مورد بحث و بررسی حاضرین قرار گرفت.

یادآور می شود: دانشگاه های منطقه سه کشور شامل دانشگاه های تبریز، ارومیه، زنجان، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی ارومیه، محقق اردبیل هنراسلامی تبریز، تحصیلات تکمیلی زنجان، مراغه و بناب است و دبیرخانه کمیته طرح و برنامه دانشگاه های منطقه3 کشور در دانشگاه تبریز مستقر است.