۳۰ بهمن ماه؛ دانشگاه تبریز میزبان کنفرانس ملی توسعه اجتماعی است

کنفرانس ملی توسعه اجتماعی، الزامات، موانع و راهکارها، 30 بهمن ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر کمال کوهی دبیر علمی کنفرانس ملی توسعه اجتماعی، الزامات، موانع و راهکارها در این باره گفت: نزدیک 100 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده بود که از این تعداد بیش از 60 مقاله در قالب سخنرانی، پوستر و چاپ در مجموعه مقالات پذیرفته شده است.

به گفته وی از بین 42 مقاله پذیرفته شده در قالب سخنرانی، به دلیل محدویت زمانی برگزاری این کنفرانس 10 مقاله که بالاترین امتیاز را کسب کرده بودند در سه پانل تخصصی ارایه خواهد شد.

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز با اشاره به برنامه جنبی کنفرانس ملی توسعه اجتماعی، الزامات، موانع و راهکارها، افزود: برپایی دو کارگاه آموزشی با محوریت فضای مجازی و ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی طرح های توسعه و گشایش غرفه از دستاوردهای دستگاه های اجرایی استان در راستای این کنفرانس از جمله این برنامه ها است.

دکتر کوهی با اشاره به محورهای اصلی و استانی این کنفرانس گفت: خانواده و زن، امنیت و توسعه اجتماعی، جمعیت و اقتصاد، شهر و روستا، سازمان ها مردم نهاد و توسعه اجتماعی، آموزش و پرورش و آموزش عالی، صدا و سیما و رسانه های نوین، سرمایه اجتماعی و توسعه اجتماعی، الگوهای توسعه اجتماعی جهانی و ایرانی، جایگاه توسعه اجتماعی در اسناد بالا دستی، ارزیابی تاثیرات اجتماعی طرح های توسعه، دین، فرهنگ و توسعه اجتماعی، سبک زندگی، نشاط و توسعه اجتماعی، بهداشت و سلامت و توسعه اجتماعی و نظام سیاستگذاری اجتماعی و توسعه اجتماعی از جمله محورهای اصلی این کنفرانس است.

به گفته وی از محور های استانی این کنفرانس می توان به توسعه اجتماعی و آسیب های اجتماعی در استان آذربایجان شرقی، عوامل و موانع توسعه اجتماعی در استان آذربایجان شرقی، ارائه الگوی بومی توسعه اجتماعی در استان آذربایجان شرقی، جایگاه شاخص های کمی توسعه اجتماعی استان آذربایجان شرقی، جایگاه شاخص های کیفی توسعه اجتماعی استان آذربایجان شرقی و نقش رویداد 2018 در توسعه اجتماعی اشاره کرد.