نشست روسای موسسه ها و معاونین پژوهشی دانشکده های علوم انسانی برگزار شد

اولین نشست معاونین پژوهشی دانشکده های حوزه علوم انسانی و روسای موسسه های پژوهشی علوم اسلامی- انسانی و تاریخ و فرهنگ ایران دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این نشست با حضور دکتر پرغو رئیس موسسه تاریخ و فرهنگ ایران، دکتر کریم زاده رئیس موسسه  تحقیقات علوم اسلامی- انسانی، دکتر عباس زاده رئیس دانشکده حقوق و علوم اجتماعی، دکتر جواهری معاون پژوهشی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، دکتر علیلو معاون پژوهشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر قنبری معاون پژوهشی جغرافیا و علوم محیطی ، دکتر وکیلی معاون پژوهشی دانشکده علوم تربیت بدنی و دکتر حقیقت معاون پژوهشی دانشکده اقتصاد و مدیریت در اتاق جلسه دانشکده  اقتصاد و مدیریت  دانشگاه تبریز برگزار شد.

این نشست بیشتر به منظور بحث و بررسی و به خصوص اتخاذ تصمیم درحوزه مسایل علوم انسانی برگزار شده است.