استاد دانشگاه تبریز به عضویت شورای مراکز علمی خارج از کشور منصوب شد

دکتر اسدالله واحد، استاد دانشگاه تبریز به عضویت شورای علمی و برنامه ریزی گسترش زبان فارسی و ایران شناسی در دانشگاه ها و مراکز علمی خارج از کشور منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، طی حکمی از سوی دکتر سالار آملی، قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی، دکتر واحد، استاد دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه تبریز به عضویت شورای علمی و برنامه ریزی گسترش زبان فارسی و ایران شناسی در دانشگاه ها و مراکز علمی خارج از کشور منصوب شد.

دکتر اسدالله واحد استاد دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه تبریز است و از سمت های اجرایی وی می توان به  معاون مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی، معاون پژوهشی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، معاون آموزشی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی و ... اشاره کرد.