بازدید جمعی از مدیران دانشگاه تبریز از وضعیت ناوگان اتوبوس های طرف قرارداد دانشگاه

جمعی از مدیران دانشگاه تبریز امروز ضمن بازدید از وضعیت ناوگان اتوبوس های شرکت طرف قرارداد با این دانشگاه، از نزدیک با کیفیت، معاینه فنی و ایمنی اتوبوس ها قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این بازدید دکتر محمدتقی اعلمی قائم مقام ریاست و معاون پشتیبانی و توسعه منابع، کامران خان ماکو مدیر منابع انسانی و پشتیبانی، محمد رحیم بخش خیابانی معاون امور پشتیبانی مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی و میرداود اوجاقی رئیس اداره پشتیبانی و امور عمومی مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی دانشگاه تبریز حضور داشتند.

این بازدید بیشتر به منظور بررسی وضعیت ظاهری اتوبوس ها، معاینه فنی و ایمنی اتوبوس ها، کیفیت و موارد مربوط به بحث فنی و به خصوص بررسی مسیرهای تردد اتوبوس ها از نظر ایمنی برگزار شد.

یادآور می شود: در حال حاضر حدود 8 الی 15 دستگاه اتوبوس درون و برون شهری با دانشگاه تبریز طرف قراداد  است.