با برپایی دو کارگاه آموزشی؛ نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه ۳ کشور در دانشگاه تبریز برگزار می شود

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 کشور، به همراه برپایی دو کارگاه آموزشی با حضور دکتر علیرضا عبداللهی‌نژاد، مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، محسن بابازاده مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه ۳ کشور، به همراه برپایی دو کارگاه آموزشی تحت عناوین « عکاسی موبایلی و کارگاه آموزشی روابط عمومی آنلاین و خبر نویسی پیشرفته در فضای وب به سبک رویترز» در دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.

به گفته وی نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه ۳ کشور و کارگاه های آموزشی در روزهای سوم و چهارم بهمن ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود.

بابازاده در ادامه با تاکید بر اینکه این کارگاه آموزشی ویژه مدیران و کارشناسان روابط عمومی و مدیران رسانه ها و خبرگزاری ها است، تصریح کرد: به شرکت کنندگان گواهی نامه آموزش کارکنان دولت از سوی سازمان برنامه و بودجه آذربایجان شرقی و دانشگاه تبریز اعطاء خواهد شد.

یادآور می شود: متقاضیان برا ی کسب اطلاعات بیشترمی توانند به وب سایت روابط عمومی دانشگاه تبریز به آدرس http://news.tabrizu.ac.ir/fa/form/133  مراجعه نمایند.