آیین بزرگداشت شهدای بمباران دانشکده فنی در دانشگاه تبریز برگزار می شود

مراسم بزرگداشت شهدای 27 دیماه 1365 بمباران دانشکده فنی دانشگاه تبریز توسط رژیم بعث، روز چهارشنبه راس ساعت 14 در موزه شهدای دانشگاه تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این یادواره فردا به میزبانی دانشگاه تبریز با حضور خانواده های شهدا، جانبازان و جمعی از مسوولان استانی، در محل موزه شهدای 27 دی ماه این دانشگاه  تبریز برگزار خواهد شد.

سخنرانی، پخش کلیپ و تجلیل از خانواده های معظم شهدای 27 دی از جمله برنامه های این مراسم اعلام شده است.

در 27 دی ماه سال 1365 در پی بمباران دانشکده فنی دانشگاه تبریز توسط رژیم بعثی، 22 تن از دانشجویان این دانشکده که در حال انجام اقدامات پشتیبانی از رزمندگان دفاع مقدس بودند به شهادت رسیدند.

بر این اساس،  آن شب در پی بمباران 22 تن از دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریز (شهید هاشم اخترشمار، شهید عباس ارشدی‌پور، شهید بیاض‌علی اسدی‌فرد، شهید یعقوب اسماعیل‌زاده جیقه، شهید سعید امیرخانی، شهید مهدی امیرکاظمی، شهید سیدمحسن امین جواهری، شهید مرتضی جابری، شهید عادل جعفری نویمی‌پور، شهید ایرج (سجاد) خلوتی، شهید حسین رضاپور، شهید علیرضا رضوانجو، شهید مرتضی زمانپور نیاوران، شهید حسین شیرین سرند ، شهید شیرزاد شریفی، شهید صدیار صفری، شهید علی فصیح کجابادی، شهید رحمان قفل‌گری، شهید علیرضا کریمی وفایی‌پور، شهید محسن محمدی غریبانی، شهید فؤالدین محمودی نیا دهشتران و شهید حمیدرضا ملکوتی‌خواه) که در حال پشتیبانی برای رزمندگان دفاع مقدس بودند، به شهادت رسیدند.