درخشش تیم بدمینتون دانشگاه تبریز در مسابقات کارکنان دولت

تیم بدمینتون دانشگاه تبریز در هفدهمین جشنواره مسابقات فرهنگی، ورزشی کارکنان دولت آذربایجان‌شرقی خوش درخشید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، تیم بدمینتون دانشگاه تبریز، متشکل از عسگر عبدالهی، صمد امینی و حسین رهبری به‌عنوان بازیکن، رسول حبیب پور به‌عنوان مربی و با سرپرستی جهانگیر داوطلب، نائب قهرمان جشنواره مسابقات فرهنگی، ورزشی کارکنان دولت استان آذربایجان شرقی در سال 97 شد.

همین گزارش حاکی است: در رشته بدمینتون این دوره از مسابقات که با حضور هفت تیم برگزار شد، در قسمت تیمی و پس از انجام شش بازی در دو گروه چهار تیمی، تیم‌های دانشگاه تبریز، دانشگاه علوم پزشکی، آموزش‌وپرورش و دانشگاه آزاد به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند که در این مرحله تیم‌های دانشگاه تبریز و آموزش‌وپرورش به مرحله نهایی رسیدند.

در دیدار فینال نیز تیم آموزش‌وپرورش با غلبه بر تیم دانشگاه تبریز قهرمان شد و تیم دانشگاه آزاد مقام سوم این دوره از مسابقات را به دست آورد.

خاطرنشان می‌شود: این مسابقات از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان و در آکادمی بدمینتون تبریز برگزار شد.