بازدید معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه  تبریز از پردیس خودگردان ارس

معاون و مدیران حوزه پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه تبریز از پردیس خودگردان ارس بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این بازدید با حضور دکتر محمدتقی اعلمی معاون پشتیبانی و توسعه منابع،  دکتر سید صمد حسینی رئیس پردیس های خودگردان، دکتر یوسف حسین زاده مدیر امورفنی و نظارت بر طرح های عمرانی، رضا دهقانی مدیر بودجه، تشکیلات، بهره وری و تحول اداری، کامران خان ماکو مدیر منابع انسانی، اداری و پشتیبانی و اسد راستکار مدیر مالی دانشگاه تبریز برگزار شد.

در جلسه مشترکی که در حاشیه این بازدید در خصوص مجوزهای اخذ شده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای پردیس خودگردان ارس دانشگاه تبریز و ایجاد امکانات رفاهی، تجهیز پردیس و بهره برداری از زمین واگذارشده در جلفا، بحث و گفثگو شد.

خاطر نشان می شود: پردیس خودگردان ارس دانشگاه تبریز مستقر در شهر جلفا از بهمن ماه سالجاری در مقاطع تحصیلات تکمیلی اقدام به جذب دانشجو خواهد نمود.