دیدار رئیس کرسی ایرانشناسی دانشگاه دولتی جمهوری ارمنستان  با رئیس دانشگاه تبریز

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۱ کد : ۸۵۱۸ اخبار

دکتر وارتان وسکانیان  رئیس کرسی ایرانشناسی دانشکده شرق شناسی دانشگاه دولتی جمهوری ارمنستان  ضمن دیدار با رئیس دانشگاه تبریز راه های توسعه همکاری‌های علمی و آموزشی بین دو کشور ارمنستان و ایران را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این آیین دکتر میررضا مجیدی  و دکتر وارتان بر لزوم پیگیری توافق های قبلی بعمل آمده بین دانشگاه دولتی ایروان و دانشگاه تبریز تاکید کردند و در ادامه امکان توسعه برقرای ارتباطات علمی- فرهنگی بیشتر با مراکز علمی و آکادمیک شهر تبریز و به ویژه در عرصه ایرانشناسی و بازآموزی زبان فارس در ارمنستان را خواستار شدند.

در این دیدار همچنین طرفین خواستار بهره مندی از ظرفیت های دانشگاه های دو کشور جمهوری ارمنستان  و ایران برای شکوفایی و اقتدار منطقه  و دو ملت شدند.