آغاز اجرای طرح مراقبت های دوره ای سلامت در بین دانشگاهیان تبریز

طرح مراقبت های دوره ای شامل کنترل فشار خون، تست قند خون و کنترل عملکرد قلب در بین اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه تبریز آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر بهزاد نیک زاد، مجری این طرح، مدیر فنی مرکز بهداشت و مشاوره دانشجویی و عضو هیات علمی مرکز تحقیقات علوم پایه دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: انجام مراقبت های دوره ای یکی از راه های اطمینان از عملکرد صحیح و درست ارگان های حیاتی بدن است.

به گفته وی در این طرح با توجه به اهمیت سلامت کارکنان دانشگاه تبریز، آزمایش و معاینات دوره ای همکاران شامل( کنترل فشار خون، قند خون و نوار قلب) بر اساس نوع شغل کارکنان هیات علمی و پرسنل این دانشگاه به صورت مجزا انجام می شود.

دکتر نیک زاد، اضافه کرد: گروه هدف که شامل کارکنان دانشگاه تبریز اعم از اعضای هیات علمی و کارکنان واحدهای مختلف دانشگاه است که با حضور در مرکز تحقیقات علوم پایه این دانشگاه طی دو مرحله مورد معاینه قرار خواهند گرفت.

همین گزارش حاکی است: جمعی از اعضای هیات رییسه دانشگاه تبریز نیز در آغازین روز اجرای این طرح با حضور در این محل مورد تست قرار گرفتند.