مسابقه ملی کتیا در دانشگاه تبریز برگزار شد

مسابقه ملی طراحی صنعتی با نرم افزار کتیا در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر موسی رضایی رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز با اشاره به اهداف برگزاری این مسابقه گفت: ارتقای سطح مهارت، اشتغال زایی، گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه و رفع مشکلات این عرصه با استفاده از پتانسیل دانشگاهی و دانشجویی، ازجمله اهداف برگزاری مسابقه ملی طراحی صنعتی با نرم افزار کتیا بود.

دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز افزود: این مسابقات با حضور 50 تیم از پانزده دانشگاه کشور از جمله تهران، مشهد، چهارمحال بختیاری، زنجان، محقق اردبیلی، ارومیه، انوشیروانی بابل، بجنورد، تبریز، آزاد اسلامی، تیم های آزاد و تیم دانش آموزی در دو بخش تئوری( شناخت نرم افزار و ابزارهای موجود) و عملی( مهارت) برگزار شد.

دکتر موسی رضایی اضافه کرد: با توجه به انعقاد تفاهم نامه با برخی از مراکز و شرکت های مهندسی کشور، تیم های برتر این مسابقه جهت اشتغال به این مراکز معرفی خواهند شد.

وی تصرح کرد: مسابقه ملی طراحی صنعتی با نرم افزار کتیا با حمایت شرکت سترگ آذران، انجمن کتیای ایران، اتحادیه انجمن های علمی مکانیک ایران، فنآوران راهبر صنعت ایرانیان، گروه طراح لامبورگینی ایرانی، همراد استودیو از سوی انجمن علمی دانشکده مهندسی مکانیک برگزار شد.

لازم به ذکر است: کارگاه آموزشی آشنایی با روند برگزاری مسابقه هفته گذشته برگزار شده بود.