درخشش تیم ربوکاپ دانشگاه تبریز در مسابقات آسیا و اقیانوسیه

تیم ربوکاپ دانشجویی دانشگاه تبریز در چهاردهمین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران و دومین دوره مسابقات آسیا و اقیانوسیه 2018 خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حسین جباری خامنه رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز، با اعلام این خبر گفت: این مسابقات با حضور 15 کشور و  بیش از دو هزار نفر در دو بخش ربات های واقعی بزرگسال و دانش آموزی در بیست و دو لیگ برگزار شد.

دکتر حسین جباری خامنه رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز، افزود: دانشگاه تبریز نیز در این دوره از مسابقات با دو تیم شبیه ساز امداد و نجات؛ با ترکیب علیرضا آکنده، آرمان آبسالان و امیر اصلان اصلانی و شبیه ساز امدادگر مجازی؛  با ترکیب اشکان عبدل وش، رضا نوبهاری و امیر حداد جدیدی شرکت کرده بود.

رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز، اضافه کرد: تیم شبیه ساز امداد و نجات؛ مقام اول بخش فنی و مقام سوم بخش رقابتی و تیم شبیه ساز امدادگر مجازی مقام دوم مسابقات را کسب کردند.

یادآور می شود: دکتر فرناز ماهان عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز سرپرست تیم اعزامی به مسابقات بود.

همین گزارش حاکی است: چهاردهمین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران و دومین دوره مسابقات آسیا و اقیانوسیه 2018 در جزیره کیش برگزار شد.