نشست «تاریخ و فرهنگ ایران در آیینه اسناد» در دانشگاه تبریز برگزار شد

نشست «تاریخ و فرهنگ ایران در آیینه اسناد» در دانشگاه تبریز برگزار شد

نشست علمی و تخصصی« تاریخ و فرهنگ ایران در آیینه اسناد» از سوی موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این نشست علمی و تخصصی به مناسبت هفته پژوهش در تالار استاد موحد دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز با حضور اساتید، دانشجویان و فعالان این حوزه برگزار شد.

معرفی موسسه تاریخ و فرهنگ ایران از سوی دکتر محمد علی پرغو، اهمیت موزه و موزه داری در پژوهش های تاریخی توسط دکتر غفار عبدالهی و اهمیت آرشیو در تاریخ و اندیشه از سوی دکتر رضا نصیری حامد از جمله سخنرانی های نشست علمی و تخصصی« تاریخ و فرهنگ ایران در آیینه اسناد» بود.

یادآور می شود: به مناسبت هفته پژوهش نشست ها، همایش ها و کارگاه آموزشی مختلف در محل دانشکده ها و مراکز پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه تبریز آغاز شده و همچنان در طول این هفته ادامه خواهد داشت.