استاد دانشگاه تبریز مشاور استاندار آذربایجان شرقی شد

طی حکمی از سوی استاندار آذربایجان شرقی، دکتر حمیدرضا قاسم زاده به سمت مشاور در امور صنایع منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این حکم که به امضاء دکتر محمدرضا پورمحمدی رسیده، آمده است: نظر به تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی، به موجب این حکم به سمت 'مشاور‌ استاندار در امورصنایع' منصوب می‌شوید. توفیق روزافزونتان را در‌ پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و‌ سیاست ها و‌ برنامه‌های دولت تدبیر و امید از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

خاطر نشان می شود: دکتر حمیدرضا قاسم زاده استاد تمام گروه آموزشی مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بوده و چاپ بیش از 70 مقاله در نشریات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از 20 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، تالیف و ترجمه چهار جلد کتاب،  دریافت جایزه بین المللی ORS انگلستان،  عضو انجمن کشاورزی و زیستی آمریکا، عضو هیات مدیره و مدیرعامل کارخانه بنیان دیزل، عضو هیات مدیره و مدیرعامل مرکز تحقیقات صنایع سنگین، مدیرگروه آموزشی ماشین های کشاورزی، معاون اداری مالی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون پشتیبانی و توسعه منابع، مشاور و قائم مقام رئیس دانشگاه از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.