گرامیداشت روز جهانی معلولین در دانشگاه تبریز

روز جهانی معلولین با تجلیل از کارکنان معلول شاغل در دانشگاه تبریز گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رئیس دانشگاه تبریز در این مراسم، ضمن تبریک روز جهانی معلول گفت: معلولیت، محدودیت نیست و نمونه بارز این مسئله فعالیت صادقانه همراه با موفقیت شما در دانشگاه است.

دکتر میررضا مجیدی با اشاره  به اینکه معلولان با وجود مشکلات جسمی و حرکتی دارای توانمندی ها و پتانسیل های بسیاری هستند، افزود: برخی انسانها با وجود دارا بودن ظاهری سالم، از مشکلات عدیده روحی و عصبی درونی رنج می برند و از این رو باید شکرگزار خدواند متعال بود.

رئیس دانشگاه تبریز، اضافه کرد: شما کارکنان معلول باید به خود افتخار کنید که در دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت هستید، چرا که اگر امروزه از این دانشگاه در عرصه های مختلف به افتخار یاد می شود، به خاطر تلاش همه دانشگاهیان و در راس آنها همکاران معلول است.

همین گزارش حاکی است: در این مراسم تنی چند از معلولان به ارایه نکته نظرات خود پرداختند و رئیس دانشگاه تبریز قول مساعد در راستای حل مسایل و مشکلات  این قشر از دانشگاهیان دانشگاه تبریز را دادند.

شایان ذکر است: در پایان این آیین از 14 همکار معلول شاغل در دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد.