دانشجوی دانشگاه تبریز به عنوان نمونه برگزیده شد

از سوی انجمن زمین شناسی ایران، مریم قره خانی دانشجوی دکتری آب شناسی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز به عنوان دانشجوی نمونه سال 1397 برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در بیست و یکمین همایش انجمن زمین شناسی ایران و یازدهمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور، مریم قره خانی دانشجوی دکتری آب شناسی گروه علوم زمین دانشگاه تبریز به عنوان دانشجوی نمونه سال 1397 برگزیده شد.

همین گزارش حاکی است: در لوح تقدیری که به امضاء دکتر منصور قربانی رئیس انجمن زمین شناسی ایران رسیده، آمده است؛ هیات داوران دوازهمین دوره انتخاب دانشجوی نمونه انجمن زمین شناسی ایران، بر اساس تلاش های ارزنده و فعالیت های علمی و پژوهشی در دوران تحصیل، جنابعالی را به عنوان "دانشجوی نمونه سال 1397" در مقطع دکتری تخصصی برگزیده است.

خاطر نشان می شود: بیست و یکمین همایش انجمن زمین شناسی ایران و یازدهمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور، آبان ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه پیام نور قم برگزار شد.