برنامه های مختلف هفته بزرگداشت دانشجو در دانشگاه تبریز برگزار می شود

برنامه های مختلف سخنرانی، همایش های سیاسی و تریبون آزاد دانشجویی، ویژه بزرگداشت هفته دانشجو از سوی تشکل های دانشجویی در دانشگاه تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا حسین زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام اینکه برنامه های مختلفی برای بزرگداشت هفته دانشجو در نظر گرفته شده است، گفت: مراسم سخنرانی با موضوع " در تمنای آزادی، سیر مفهوم آزادی در ایران" با سخنرانی دکتر احسان شریعتی (مدرس مؤسسه پرسش و فرزند دکتر علی شریعتی)، "دغدغه ایران" با سخنرانی دکتر مسعود پزشکیان (نایب رئیس مجلس شورای اسلامی) و حجت الاسلام احمد مازنی (رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس)، "کارنامه عدالت در دهه چهارم انقلاب اسلامی" با سخنرانی وحید اشتری (فعال سیاسی عدالتخواه) و مجتبی احمدی (هیات موسس امت واحده)، "عدالت آموزشی" با سخنرانی دکتر سیدمجید حسینی (استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران)، توسط انجمن اسلامی دانشجویان و انجمن اسلامی دفتر تحکیم وحدت برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز با اشاره به برنامه های اجرا شده توسط بسیج دانشجویی نیز افزود: مراسم سخنرانی با موضوع "زن و خانواده" با سخنرانی خانم فاطمه آلیا (نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی از تهران)، "دانشجوی بیدار" با سخنرانی جواد کریمی قدوسی (فرمانده اسبق بسیج خراسان رضوی) و  همایش های "جریان شناسی رسانه ای" با سخنرانی دکتر پیام تیرانداز (نویسنده و روزنامه نگار)، "استکبارستیزی" با سخنرانی داود گودرزی (معاون سیاسی سازمان بسیج دانشجویی کشور) و کرسی های آزاداندیشی با موضوعات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی از جمله برنامه هایی است که توسط تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.

دکتر محمدرضا حسین زاده  اضافه کرد: مراسم سخنرانی با موضوع "رسانه ملی یا دولتی؟!" با سخنرانی مهندس عزت ا... ضرغامی (رئیس سابق سازمان صدا و سیما)، کارگاه تخصصی "روابط عمومی" با سخنرانی مرتضی بیات (سردبیر خبرگزاری فارس) نیز توسط تشکل جامعه اسلامی دانشجویان برگزار می شود.

وی یادآور شد: تریبون های آزاد دانشجویی با موضوعات "نقش دانشگاه در بهبود وضعیت کشور"، "دلایل مهاجرت به خارج و چرایی ماندن در کشور"، "وظایف دانشجو و خواسته هایش- عدالت اجتماعی- کدام آزادی؟!"، "دوستی های قبل از ازدواج"، "آمریکا بدون روتوش"،"حجاب" و "چه کنیم تا دانشگاه بهتری داشته باشیم؟!" نیز توسط تشکل های انجمن اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی اجرا خواهد شد.

همچنین برنامه "مطالبه گری دانشجویان از مجلس شورای اسلامی" با سخنرانی دکتر مسعود پزشکیان و دکتر احمد علیرضا بیگی (نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی) توسط انجمن علمی الهیات و علوم اسلامی اجرا می شود.

دکتر حسین زاده خاطر نشان شد: مراسم بزرگداشت روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان نمونه علمی، فرهنگی، ورزشی، استعداد درخشان و شاهد و ایثارگر دانشگاه تبریز نیز صبح روز چهارشنبه 14 آذرماه توسط کمیته بزرگداشت مراسم روز دانشجو در تالار وحدت این دانشگاه برگزار می شود.