دانشگاه تبریز و دانشگاه صلاح الدین اربیل تفاهمنامه همکاری امضا کردند

دانشگاه تبریز و دانشگاه صلاح الدین اربیل کشور عراق تفاهم نامه مشترک همکاری علمی و آموزشی امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رئیس دانشگاه تبریز در این خصوص گفت: در همین راستا دو دانشگاه توافق کردند که در زمینه علمی، آموزشی، اجرای پژوهش های مشترک و به ویژه تبادل استاد و دانشجو، برگزاری رویدادهای علمی و آموزشی با همدیگر همکاری کنند.

دکتر میررضا مجیدی اضافه کرد: مسئول اجرای موارد همکاری دو دانشگاه مدیران همکاریهای بین المللی دانشگاه ها هستند که با تنظیم پروپوزال های لازم این همکاری ها را عملیاتی خواهند کرد.

این تفاهم نامه به امضای دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز و دکتر جوهر فتاح سعید معاون ریاست دانشگاه صلاح الدین اربیل رسید.

همچنین دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز و دکتر جوهر فتاح سعید معاون ریاست دانشگاه صلاح الدین اربیل در نشست دیگری که در دفتر رئیس دانشگاه تبریز برگزار شد، خواستار توسعه همکاری مشترک دو دانشگاه با توجه به ظرفیت های همدیگر شدند.

همین گزارش حاکی است: بازدید از بخش های مختلف دانشگاه تبریز از دیگر برنامه های هیات همراه دانشگاه صلاح الدین اربیل کشور عراق بود.

دانشگاه صلاح الدین اربیل از جمله نهادهای آموزشی کردستان عراق است. این دانشگاه در سال ۱۹۶۸ تحت نام (دانشگاه سلیمانیه)، در شهر سلیمانیه عراق تأسیس شد. در سال ۱۹۸۱ به شهر اربیل منتقل شد و به (دانشگاه صلاح الدین) تغییر نام داد. در ابتدا این دانشگاه شامل هفت دانشکده؛ علوم، کشاورزی، مهندسی، اداره و اقتصاد، ادبیات، آموزش و پرورش و پزشکی بود که در سال های اخیر این تعداد به نزدیک 20 دانشکده رسیده است. دانشگاه صلاح الدین عضو اتحادیه بین‌المللی دانشگاه‌ها است.