بازدید رئیس دانشگاه تبریز از دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی

دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز با حضور در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی و نشست با جمعی از اعضای هیات علمی از نزدیک در جریان فعالیت ها و مشکلات این دانشکده قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی در سال تحصیلی 27 1326 با عنوان « دانشکده ادبیات و علوم انسانی » تأسیس و در اسفند ماه سال 1367 دانشکده ادبیات و علوم انسانی به دو دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی و دانشکده علوم انسانی و اجتماعی تفکیک شد و اکنون دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی با پنج گروه آموزشی زیر به فعالیت های آموزشی خود ادامه می دهد.

این دانشکده در حال حاضر با داشتن نزدیک 50 نفر هیات علمی و 1500 دانشجو به عنوان یکی از دانشکده های مهم، قدیمی و تاثیرگذار دانشگاه تبریز است.