بزرگداشت روز جهانی GIS در دانشگاه تبریز

همزمان با هفته آگاهی جغرافیایی، آیین بزرگداشت روز جهانی GIS از سوی دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر امیر باقری رئیس دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز با اشاره به اینکه GIS یک سیستم الکترونیکی برای کسب اطلاعات جغرافیایی است، گفت: در این سیستم الکترونیکی کلیه اطلاعات جمع آوری شده و به صورت لایه لایه تهیه و پس از تفکیک و کنترل داده ها، کلیه اطلاعات توصیفی و مکانی مورد نیاز وارد سیستم می شود.

رئیس دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز آشنایی دانشجویان با جایگاه GIS  را از اهداف اصلی برگزاری این مراسم اعلام کرد و افزود: در این رویداد علمی، کارگاه های تخصصی Web GIS توسط شرکت بهین رایانش و GIS Ready  توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار شد.

دکتر امیر باقری با اشاره به برگزاری مسابقه در دو بخش نرم افزار Arc GIS و تهیه پوستر اینفوگرافیک نیز اضافه کرد: در بخش مسابقه پوستری؛ 15 پوستر تخصصی از مفاهیم اصلی و به روز توسط دانشجویان دانشکده فنی مهندسی مرند، فنی تبریز و دانشگاه خواجه نصیر تهران ارائه شد.

خاطر نشان می شود: این رویداد علمی از سوی انجمن علمی دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز و با مشارکت شرکت های GIS plus و آپسیس برگزار شد.