قائم مقام ریاست دانشگاه تبریز منصوب شد

قائم مقام ریاست دانشگاه تبریز منصوب شد

از سوی دکتر میررضا مجیدی، قائم مقام ریاست دانشگاه تبریز منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رئیس دانشگاه تبریز طی حکمی دکتر محمدتقی اعلمی را به سمت قائم مقام ریاست دانشگاه منصوب  کرد.

در حکم انتصاب  دکتر محمدتقی اعلمی آمده است؛ نظر به تجارب ارزشمند، تعهد و شایستگی های جناب عالی، به موجب این حکم با حفظ سمت آموزشی به سمت قائم مقام ریاست دانشگاه تبریز منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره مندی از تخصص و درایت خویش در حسن انجام مسئولیت های محوله موفق و موید به تائیدات الهی باشید.

همین گزارش حاکی است: دکتر محمدتقی اعلمی معاونت پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه تبریز را نیز بر عهده دارد.

خاطر نشان می شود: دکتر محمدتقی اعلمی، استاد تمام گروه مهندسی عمران آب دانشکده فنی مهندسی عمران دانشگاه تبریز بوده و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاونت پشتیبانی و توسعه منابع، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تبریز، دبیر هیات اجرایی جذب هیات علمی و مدیر امور امور فرهنگی و فعالیتهای فوق برنامه از سوابق اجرایی وی است.

همچنین چاپ بیش از۸۰ مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از ۱۰۰ مقاله در همایش های ملی و بین المللی، تالیف یک جلد کتاب، اجرای ۲ طرح پژوهشی از جمله فعالیت های علمی و آموزشی این استاد است.