با حضور دانشجویان دانشگاه تبریز برگزار شد؛ همایش طریق رضوی دانشجویان دانشگاه های کشور

با حضور دانشجویان پسر دانشگاه تبریز  پنجمین همایش طریق رضوی دانشگاه های کشور در مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا حسین زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز با اشاره به اینکه  همه ساله همایش طریق رضوی با  اولویت دانشجویان زیارت اولی برگزار می شود، گفت: در این همایش دانشجویان مسیری را پای پیاده طی کرده و در سالروز شهادت امام رضا(ع) در مشهد گرد هم آمدند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز  افزود: پیاده روی دانشجویان به عنوان زائران پیاده رضوی از ملک آباد واقع در 35 کیلومتری مشهد در مسیر جاده قدیم نیشابور آغاز و در حرم مطهر رضوی پایان یافت.

دکتر محمدرضا حسین زاده اضافه کرد: پنجمین دوره همایش طریق رضوی از سوی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور دانشجویان 15 دانشگاه کشور  پانزدهم لغایت هجدهم آبان ماه سالجاری برگزار گردید.

همین گزارش حاکی است: اجرای ویژه برنامه های فرهنگی تبلیغی در محل اسکان و حرم مطهر رضوی برای دانشجویان دانشگاه های کشور از دیگر برنامه های این آیین بود.