بهرنگ نجاتی "مدیرکل دفتر معاونت اجرایی" مجلس شورای اسلامی شد

با حکم معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی، بهرنگ نجاتی، کارمند دانشگاه تبریز به سمت  مدیرکل دفتر معاون اجرایی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکترغلامرضا نوری معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی، طی حکمی بهرنگ نجاتی را به سمت مدیرکل دفتر معاونت اجرایی مجلس شورای اسلامی منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: با توجه به سوابق ارزشمند علمی و تجربی جنابعالی به موجب این حکم به سمت مدیرکل دفتر معاونت اجرایی منصوب می شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و نصب العین قراردادن تقوای الهی و توجه به موازین شرعی و قانونی در پیشبرد اهداف و برنامه های این معاونت و انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

یادآور می شود؛ رئیس اداره بودجه مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری و بهره وری دانشگاه تبریز، مشاور نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، معاون مدیرکل در حوزه ریاست مجلس و مشاور معاون اجرایی مجلس، از سوابق اجرایی بهرنگ نجاتی است.