دانشجویان دانشگاه تبریز در مسابقات ملی بتن درخشیدند

دانشجویان دانشگاه تبریز در مسابقات ملی بتن درخشیدند

تیم دانشجویی بتن دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز در شانزدهمین دوره مسابقات ملی بتن درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر امیر باقری رئیس دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: تیم دانشجویی بتن دانشکده فنی مهندسی مرند در شانزدهمین دوره مسابقات ملی بتن، در رشته " بتن سبک هدفمند" رتبه دوم و در رشته " تیر خمشی سبک " نیز حائز رتبه چهارم گردید.

رئیس دانشکده فنی مهندسی مرند دانشگاه تبریز افزود: تیم دانشجویی بتن دانشکده را فراز اشرفی، علی مولوی تبریزی و احد سهلانی کردلر به سرپرستی دکتر کامبیز فلسفیان عضو هیات علمی دانشکده تشکیل می دهند.

یادآور می شود: مسابقات ملی بتن بصورت سالانه برگزار می شود و  مهرماه امسال نیز این مسابقات با شرکت بیش از 90 تیم از دانشگاه های معتبر کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.